Πώς θα εξελιχθεί τη νέα χρονιά ο τομέας αυτός;

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας, από το ζώδιο του Τοξότη μέχρι το Δεκέμβριο, θα φέρει ευκαιρίες για τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Τα όνειρά σου θα γίνουν πραγματικότητα. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από σπουδές, ταξίδια, διαδίκτυο, μετακινήσεις, σεμινάρια. Αν έχεις σχέση, η επικοινωνία με το ταίρι σου θα βελτιωθεί. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω θα επηρεάσει το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Θα πιεστείς από πολλές επαγγελματικές ευθύνες και μπορεί να παραμελήσεις την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι σε μια σοβαρή σχέση ή γάμο, θα πιεστείς από τη σχέση σου και θα πρέπει να κάνεις υπομονή για να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου ως το Μάρτιο θα φέρει αλλαγές για σένα του 3ου δεκαημέρου. Θα νιώσεις έντονα την επιθυμία να απελευθερωθείς από οτιδήποτε σε καταπιέζει και σε επιβαρύνει. Ένας αιφνίδιος χωρισμός, μια απομάκρυνση ή ακόμα και ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανά σενάρια. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω επηρεάζει το 2ο και κυρίως το 3ο δεκαήμερο φέρνοντας ερωτικά πάθη που δεν σου εγγυώνται όμως την ευτυχία.

Το 2019 φέρνει εμπειρίες. Ο τρόπος που βλέπεις τη ζωή αλλάζει και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να βελτιώσεις τη σχέση σου ή να δημιουργήσεις μια νέα που θα σε ανανεώσει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στον Τοξότη ως το Δεκέμβριο θα σε ανανεώσει ψυχολογικά αλλά και ερωτικά αν ανήκεις στο 2ο και 3ο δεκαήμερο. Η σεξουαλική σου ζωή θα τονωθεί και θα σου προσφέρει νέες εμπειρίες. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει μια επισημοποίηση αλλά και μια νέα γνωριμία με καλές προοπτικές για σένα που έχεις γεννηθεί το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου από το Μάρτιο θα επηρεάσει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Θα φέρει αλλαγές και ανατροπές στα σχέδιά σου αλλά και στις προσωπικές σου επιθυμίες. Οι αιφνιδιασμοί κυριαρχούν και θα χρειαστεί να προσέξεις που επενδύεις. Αν έχεις σχέση, μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως δεν σε καλύπτει το ταίρι σου ή μπορεί να αποφασίσεις να απεγκλωβιστείς από καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν. Κεραυνοβόλοι έρωτες επίσης σε εξιτάρουν και μπορεί να σε οδηγήσουν σε μεγάλες αλλαγές ζωής. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Μπορεί αυτή τη χρονιά να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση σου ή αν είσαι μόνη, να κάνεις νέες παθιασμένες γνωριμίες που θα σε κάνουν πιο τολμηρή, με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή διαφοράς ηλικίας.

Το 2019, η συναισθηματική σου ζωή μπαίνει σε τροχιά σταθεροποίησης και πολλές επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο μέχρι το Δεκέμβριο και σου δίνει την δυνατότητα της επέκτασης αν ανήκεις στο 2ο και 3ο δεκαήμερο. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα συναρπαστική σχέση ή αν βρίσκεσαι σε σχέση να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω λέγοντας αντίο στην εργένικη ζωή σου. Αυτή τη χρονιά σου δίνεται η δυνατότητα μιας σχέσης με έναν άνθρωπο που θα μοιράζεσαι εμπειρίες ζωής και συντροφικότητα. Προσοχή αν έχεις γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο καθώς ο Ποσειδώνας μπορεί να σε οδηγήσει σε εξιδανίκευση προσώπων και πραγμάτων. Προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρη συναισθηματικά γιατί το ενδεχόμενο να βρεθείς μπλεγμένη ανάμεσα σε δυο πρόσωπα είναι υπαρκτό. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από την κοινωνικότητα και να εκπληρώσεις τα όνειρά σου. Βέβαια, Κρόνος/Πλούτωνας μπορεί να σε κάνουν πιο κτητική, ζηλιάρα και απόλυτη. Όσο για σένα που είσαι γεννημένη το 1ο δεκαήμερο, μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες και να έχεις σημαντικές εξελίξεις.

Το 2019 είναι μια χρονιά δυνατή και χαρούμενη για τις σχέσεις σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2019 είναι μια μεταβατική και εκκαθαριστική χρονιά καθώς θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις για την αισθηματική σου ζωή.

Οι σχέσεις σου θα δοκιμαστούν και θα πρέπει να σκεφτείς τι αξίζει και τι επιθυμείς να έχεις στο πλευρό σου. Μην ταλαιπωρείς άλλο τον εαυτό σου και μην κουκουλώνεις άλλο τα προβλήματα χάνοντας το χρόνο σου. Οι 4 από τις 5 εκλείψεις της χρονιάς πραγματοποιούνται στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου και σου δίνουν τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσεις και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Ο Κρόνος, από τον Αιγόκερω, φέρνει εμπόδια και δοκιμασίες που θα σε βοηθήσουν να ωριμάσεις και να κάνεις τις τελικές επιλογές σου. Η σταθερότητα της σχέσης σου θα δοκιμαστεί και θα πρέπει να επιλέξεις με ποιους προχωράς και ποιους αφήνεις πίσω. Κάνε επιλογές σύμφωνα με τις βαθιές επιθυμίες σου για να βγεις κερδισμένη. Ο Πλούτωνας, κι αυτός από τον Αιγόκερω, φέρνει ριζικές και μεταμορφωτικές αλλαγές στις σχέσεις σου. Αποκαλύψεις, μυστήριο, δύσκολα και αδιέξοδα πάθη είναι μερικά σενάρια για τις γεννημένες το 3ο δεκαήμερο. Τα πράγματα είναι πιο εύκολα αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο καθώς πλέον έχεις πάρει τα μαθήματά σου, έχεις κατασταλάξει στο τι θέλεις να έχεις στο πλευρό σας. Έχεις ωριμάσει και μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω δοκιμασμένες σχέσεις. Με τον Ουρανό στον Ταύρο, από το Μάρτιο, θα μπορέσεις να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από την κοινωνικότητα και να έχεις ευχάριστες εκπλήξεις. Ο Δίας, στο τέλος της χρονιάς, μπαίνει στο απέναντι ζώδιο και φέρνει ουσιαστικές δεσμεύσεις.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας ανανεώνει την ερωτική σου ζωή αν έχεις γεννηθεί το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Οι ερωτικές σου επιθυμίες είναι πολλές και γίνονται πραγματικότητα, απολαμβάνεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο και ζεις στιγμές που σου είχαν λείψει. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, προσοχή για να μην μπλεχτείς σε διπλές καταστάσεις. Ο Κρόνος μπορεί να σε πιέσει, αν έχεις γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο στον επαγγελματικό τομέα, όμως θα περνάς πολύ όμορφες στιγμές στην αισθηματική σου ζωή. Ο Ουρανός ως τον Μάρτιο φέρνει ευκαιρίες για αλλαγή και ανανέωση αν έχεις γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας μέσα από ταξίδια, σεμινάρια, διαδίκτυο, μετακινήσεις μπορεί να είναι πολύ διαφορετικός από τα συνηθισμένα. Στη συνέχεια περνάει στον Ταύρο επηρεάζοντας τις γεννημένες το 1ο δεκαήμερο. Θα υπάρξουν αλλαγές που θα σε αποσταθεροποιήσουν αλλά οφείλεις να τις αποδεχτείς και να προχωρήσεις. Απελευθερώνεσαι από δύσκολες καταστάσεις, αλλάζουν οι στόχοι σου και κάνεις νέες, συναρπαστικές γνωριμίες που όμως δεν θα έχουν διάρκεια. Αιφνιδιασμούς στην ερωτική σου ζωή θα έχεις από την αρχή της χρονιάς, με την έκλειψη στο ζώδιό σου στις 21/1. Μια νέα ερωτική ιστορία μπορεί να ξεκινήσει αλλά στην πορεία θα κυριαρχεί αστάθεια.

Το 2019 σου προσφέρει τον έρωτα γενναιόδωρα. Αν έχεις σχέση, θα περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου ικανοποιώντας κοινά σχέδια και επιθυμίες.

Για τα υπόλοιπα ζώδια εδώ