Ειλικρινά δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε τον κόσμο χωρίς το Google. Αυτός ο ηλεκτρονικός παντογνώστης, μας λύνει κάθε μέρα τα χέρια, απαντώντας σε κάθε λογής ερωτήσεις. Όσον αφορά τα θέματα ομορφιάς, μας συνδέει με έναν κόσμο τάσεων, beauty tips και ιδεών σε δευτερόλεπτα. Η εταιρία έβγαλε την ετήσια λίστα της με τις πιο γκουκλαρισμένες λέξεις και απορίες και εμείς δεν θα μπορούσαμε παρά να δούμε ποια θέματα απασχόλησαν περισσότερο τις γυναίκες φέτος, τόσο ώστε να αναζητήσουν πληροφορίες στην πιο διάσημη μηχανή αναζήτησης.

Πώς να βάλω ψεύτικες βλεφαρίδες

Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας ένα eyelash curler στις δικές σας βλεφαρίδες. Στη συνέχεια απλώστε μάσκαρα. Προκειμένου να δείχνουν όσο το δυνατόν πιο φυσικές, καλό είναι η βάση τους να κόβεται έτσι ώστε το μήκος της να ταιριάζει στο εκάστοτε μάτι. Κράτησε τις ψεύτικες βλεφαρίδες στη βάση της φυσικής γραμμής των βλεφαρίδων ώστε να μετρήσεις πόσο πρέπει να κοπούν. Χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι, κόψε τη βάση όσο χρειάζεται ξεκινώντας πάντα από την εξωτερική γωνία για να μην αλλοιωθεί το στυλ των βλεφαρίδων. Άπλωσε λίγη ειδική κόλλα και αφού την αφήσεις να στεγνώσει για λίγο, εφαρμόσε τις βλεφαρίδες όσο πιο κοντά στη φυσική γραμμή των πάνω βλεφαρίδων σας μπορείς.

 Πώς να απλώσω ρουζ

Εάν έχεις στρογγυλό πρόσωπο, άπλωσέ το στα ζυγωματικά για να κάνεις το πρόσωπό σου να δείχνει πιο αδύνατο, ενώ αν έχεις οβάλ πρόσωπο, εστίασε την προσοχή σου στα μήλα.

Πώς να απλώσω υγρό foundation

Με τα χέρια: Αφού βεβαιωθείς ότι τα χέρια σου είναι πολύ καθαρά, άπλωσε το προϊόν σε όλο το πρόσωπο ξεκινώντας από τη ζώνη Τ.

Με πινέλο: Ρίξε λίγο προϊόν στο πίσω μέρος της παλάμης και ξεκίνησε να το απλώνεις στο πρόσωπό σου χρησιμοποιώντας ένα πινέλο foundation, ξεκινώντας πάντα από τη ζώνη Τ.

Με σφουγγαράκι: Βύθισε το σφουγγαράκι μακιγιάζ σε λίγο νερό και στη συνέχεια στράγγιξέ το για να απομακρυνθεί το πολύ νερό. Στη συνέχεια χρησιμοποίησέ το για να απλώσεις με ταμποναριστές κινήσεις το foundation σε ολόκληρο το πρόσωπο, ξεκινώντας πάντα από τη ζώνη Τ.

Πώς να μακρύνω τις βλεφαρίδες μου

Εάν ψάχνεις για την εύκολη λύση, δοκίμασε lash lift ή lash extensions. Εναλλακτικά, θα σε συμβουλεύαμε να απλώνεις ένα εξειδικευμένο προϊόν για τη φροντίδα τους σε καθημερινή ή έστω εβδομαδιαία βάση. Τα προϊόντα αυτά ενυδατώνουν μοναδικά τις βλεφαρίδες μου και τις προστατεύουν από το σπάσιμο. Μπορείς επίσης να επιλέξεις έναν ειδικό ορό ή ένα φυσικό λαδάκι, όπως το καστορέλαιο και το αμυγδαλέλαιο. Η διαδικασία είναι απλή: Λίγο πριν κοιμηθείς, βουτάς ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα στον ορό ή το έλαιο και ύστερα το απλώνεις στις βλεφαρίδες από τις ρίζες μέχρι την άκρη.

Για ολόκληρο το άρθρο εδώ