Όσα πρέπει να γνωρίζεις εσύ που είσαι καλεσμένη σε γάμο!

Η αναζήτηση για το τέλειο γαμήλιο δώρο μπορεί να είναι μια μακρά και επίπονη διαδικασία. Είναι, λοιπόν, πιθανό να μην προλάβεις να το προμηθευτείς μέχρι την ημερομηνία του γάμου ή να μην ξέρεις πότε να το δώσεις στο ζευγάρι. Μάθε ποιο είναι το χρονικό περιθώριο που έχειςκαι λύσε όλες τις απορίες για το γαμήλιο δώρο.

Τι προβλέπει το savoir vivre για το γαμήλιο δώρο;

Θεωρητικά, οποιαδήποτε στιγμή από την ώρα που θα λάβεις την πρόσκληση μέχρι και μερικές μέρες μετά τη τελετή είναι καλή για να το παραδώσεις. Εάν υπάρχει λίστα γάμου σε κάποιο κατάστημα καλό είναι να κάνεις την επιλογή σου νωρίς. Έτσι το ζευγάρι θα ξέρει τι έχει ήδη αγοραστεί πριν ξεκινήσει τις αλλαγές. Εάν πάλι, η λίστα έχει κλείσει μέχρι να πας, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να δεις σε ποιο στυλ κυμαίνονται τα δώρα που επιθυμεί το ζευγάρι. Εάν δεν δεσμεύεσαι από λίστα, θα πρέπει να δώσεις το γαμήλιο δώρο μέσα σε ένα μήνα από το γάμο.

Ποια πρέπει να είναι η αξία του δώρου;

Θεωρητικά, η αξία δεν έχει σημασία, τουλάχιστον όχι όση η πρόθεση και οι ευχές που το συνοδεύουν. Πάντως, είναι προτιμότερο να επιλέξεις κάτι οικονομικό από το να περιμένεις (για πάντα) να μαζέψεις χρήματα για «κάτι καλό»!

Για περισσότερα εδώ