Ο Δεκέμβρης δίνει το πράσινο φως επιτέλους, μετά από τόση αναμονή και προσοχή.

Κριός: Αν υπάρχει ένα πράσινο φως, αυτό είναι στα ερωτικά όπου έρχεται ξεκαθάρισμα αλλά και στα οικονομικά. Η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να έφερε οικονομικά θέματα αλλά τώρα θα δείτε ξαστεριά. Θα υπάρξει κούραση αυτό το μήνα, ακόμα και στις γιορτές μπορεί να δουλέψετε. Είναι, όμως, από τους μήνες που δε θα σας βάλει τόσο δύσκολα.

Ταύρος: Είναι ένας σημαντικός μήνας για τις σχέσεις σας. Η Αφροδίτη ξαναμπαίνει στον Σκορπιό μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Αυτός ο μήνας θα φέρει μια ουσιαστική εξέλιξη στο κομμάτι μιας ουσιαστικής σχέσης. Μια πρόταση γάμου, μια συγκατοίκηση ίσως. Σημαντικός μήνας και για επαγγελματικές εξελίξεις.

Δίδυμοι: Υπάρχει ο Άρης στους Ιχθείς που μέχρι και τις τελευταίες μέρες του 2018 θα σας κοντράρει. Αυτό σημαίνει απαιτητικά προγράμματα και ρυθμούς στην καθημερινότητά σας. Ο τομέας των επαγγελματικών με κάποιο τρόπο φορτίζεται ιδιαίτερα μέσα στον Δεκέμβριο. Είναι και ένα ψάξιμο. Θέλει προσοχή στις σχέσεις με προϊσταμένους και ανωτέρους. Μπορεί να έρθει και μια αλλαγή δουλειάς. Πρέπει να προσαρμοστείτε ίσως σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον.

Καρκίνος: Ο Δεκέμβριος έρχεται με καλές προδιαγραφές. Είναι ένας καλός μήνας για να προωθήσετε δουλειά και ταλέντα. Θα δώσει ευκαιρίες για ταξίδια. Είναι ένας μήνας που ο τομέας των ερωτικών θα είναι στις επάλξεις. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σας ευνοήσει με την έξοδό της. Αν υπήρχαν θέματα το φθινόπωρο στις προσωπικές σας σχέσεις, τώρα έρχεται μια νέα κατάσταση όπου κι εσείς θα ξέρετε αν πρέπει να περιμένετε ή να κλείσετε το κεφάλαιο στην καρδιά σας.

Λέων: Έρχεται ένας ενθουσιασμός για νέα ξεκινήματα, για νέα σχέδια. Δημιουργικά σχέδια προκύπτουν. Νέες καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή. Προσοχή στα έξοδα. Θα υπάρξει μια πίεση αν και θα μπουν χρήματα στην τσέπη. Απλά θα βγουν εύκολα. Μετά τις 12 του μηνός θα είστε πιο σίγουροι για όσα θέλετε, για όσα μπορούν να λειτουργήσουν. Καλός μήνας αυτός. Ακόμα κι αν δεν φέρει το 100%, υπάρχει πάντα ο Ιανουάριος που είναι ακόμα καλύτερος.

Παρθένος: Ο Δεκέμβρης έχει αγωνία για σχέσεις, συμμαχίες, συνεταιρισμούς. Το κομμάτι των σχέσεων δε σας αφήνει να χαλαρώσετε και πάρα πολύ. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό για σας είναι μια καλή πλανητική αλλαγή. Θα βοηθήσει σε επικοινωνιακό επίπεδο και για να προωθήσετε τα θέματά σας. Είναι ένας αρκετά ερωτικός μήνας για σας. Διάφορα πράγματα θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Στα οικονομικά θα έρθουν λύσεις.

Για περισσότερα εδώ