Η επιχείρηση για ένα φρέσκο δέρμα που θα κλέβει τις εντυπώσεις τώρα ξεκινά!

 

Με άλλα λόγια, τι κάνεις με λανθασμένο τρόπο και ξυπνάς το πρωί δείχνοντας θαμπή και ταλαιπωρημένη, γεμάτη στίγματα και σπυράκια;

Τέρμα πια οι μισές δουλειές και τα κρυφοκοιτάγματα στον καθρέφτη!

Μάθε τα λάθη που κάνεις το βράδυ πριν κοιμηθείς, και πώς αν αλλάξεις συνήθειες θα δεις τεράστια διαφορά ακόμα και σε μικρό χρονικό διάστημα:

Δεν ξεβάφεσαι…

Μια επίπονη διαδικασία που σε θέλει alert ακόμα και όταν γυρνάς το βράδυ στο σπίτι και είσαι τόσο κουρασμένη που δεν βλέπεις τίποτε άλλο μπροστά σου εκτός από το κρεβάτι. Ευτυχώς όμως, η ποικιλία προϊόντων για εύκολο και αποτελεσματικό μακιγιάζ δε σου αφήνει χώρο για δικαιολογίες!

Δεν ενυδατώνεσαι…

Δεν αρκεί μόνο να πλύνεις το πρόσωπό σου και να το καθαρίσεις από κάθε τι περιττό, αλλά να του δώσεις και την τροφή που χρειάζεται. Μην ξεχνάς να εφαρμόζεις την ενυδατική σου κρέμα είτε αυτή είναι σε μορφή sleeping mask είτε ελαίου, προκειμένου να εκμεταλλευτείς την βραδινή ανανέωση των κυττάρων!

Αγγίζεις το πρόσωπό σου…

Εφόσον τα έχεις κάνει όλα αυτά, κατευθύνεσαι στο κρεβάτι. Μέχρι να σε πάρει ο ύπνος, σκέφτεσαι, διαβάζεις ένα βιβλίο, χαζεύεις στο κινητό σου, και όλα αυτά πιάνοντας ένα μικρό σπυράκι που εντόπισες, χαιδεύοντας το μάγουλό σου και μεταφέροντας μικρόβια και βακτήρια από εδώ και από εκεί. Ναι, αυτό γίνεται!

Δεν κάνεις απολέπιση…

Στόχος δεν είναι να κάνεις απολέπιση κάθε βράδυ, αλλα είναι το ίδιο σημαντικό με τα παραπάνω, να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα σου και να δίνεις χώρο στα νέα, τα οποία έπειτα θα ευθύνονται για την έξτρα λάμψη και νεανική όψη που θα αποκτήσεις. PS. Το ίδιο ισχύει και για το σώμα σου!

 

Για ολόκληρο το άρθρο εδώ