Καλλυντικά Edom Greece - Κρέμα για το πρόσωπο

Μυστικά? Τίποτα πλέον δεν είναι μυστικό…Πολλοί άνθρωποι ξυπνάνε με αρκετά ξηρό δερμα και μας ρωτάνε πως μπορούμε να βρούμε τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης για σωστή ενυδάτωση του προσώπου και του σώματος μας . Η σωστή απάντηση κρύβεται ανάμεσα στην “πρώτη ύλη” και την κατάλληλη χρήση. Πρέπει να ακολουθείτε μια νυχτερινή ρουτίνα πριν τον ύπνο.

Ενυδατώστε το δέρμα σας

Αν έχετε ξηρό δέρμα, αυτό που κάνει τέλεια δουλειά σας εσάς είναι ένας υγραντήρας. Ξέρετε, σαν αυτόν που βάζουμε στα δωμάτια των μωρών τους κρύους μήνες του χειμώνα. Τον ενεργοποιείτε πριν από τον ύπνο κι αυτός θα κάνει τα… μαγικά του. Ενυδατώνουμε πρόσωπο και σώμα για να δούμε πραγματικά αποτελέσματα.  Το δέρμα σας θα έχει μεγάλη διαφορά το πρωί.

Μαλακά πόδια και χέρια

Φυσικά τα άκρα του σώματος μας είναι ένα μέρος που χρειάζεται άμεσα περιποίηση κατά την διάρκεια της μερα πόσο μάλλον και της νύχτας που μένει αρκετες ώρες σε αδράνεια. Επομένως πριν ξαπλώσουμε φροντίζουμε πάντα να έχουμε ενυδατώσει τα χέρια και τα πόδια μας.

Περιποίηση του προσώπου

Το πρόσωπο μας είναι ο “καθρέφτης” μας. Πάρα πολλοί άνθρωποι βασίζουν μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση σε διάφορους “πυλώνες”, και ένας απο αυτούς είναι η πρώτη εντύπωση. Μα θα μου πείτε ότι πριν πάω σε κάποια σοβαρή συνάντηση φροντίζω πολύ τον εαυτό μου. Δυστυχώς αυτή η μία φορά δεν γίνεται να κάνει την διαφορά, ειδικά το πρόσωπο χρειάζεται καθημερινή φροντίδα και περιποίηση. Το πρόσωπο είναι αυτό που δέχεται και εκφάζει σχεδόν τα πάντα stress, νεύρα, χαρά, λύπη κλπ. για να μπορεί λοιπόν να αντέξει όλη αυτή τη δύσκολη καθημερινότητα μας πρέπει να το φροντίζουμε κατάλληλα.

Λευκά δόντια

Μια εύκολη και γρήγορη θεραπεία λεύκανσης που γίνεται στο σπίτι είναι να βουρτσίσετε τα δόντια σας πριν κοιμηθείτε με μαγειρική σόδα. Αφήστε τη να δράσει για λίγα λεπτά κι έπειτα ξεπλύνετε καλά. Αυτό πρέπει να γίνει βράδυ γιατί αν το κάνετε πρωί θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον μία ώρα χωρίς να φάτε ή να πιείτε κάτι. Προσοχή, μη κάνετε συχνά αυτή τη θεραπεία, αφού φθείρει το σμάλτο των δοντιών.