Υπάρχει λόγος σοβαρός που οι βλεφαρίδες σου πρέπει να είναι διαφορετικά χρωματισμένες.

Όταν μιλάμε για μάσκαρα, στο μυαλό των περισσότερων έρχεται η εικόνα της κλασικής μαύρης μάσκαρα. Η διαδικασία πανεύκολη. Την απλώνεις στις βλεφαρίδες σου (από τις ρίζες έως τις άκρες) και ανάλογα με τις στρώσεις, το βουρτσάκι, τη φόρμουλα και τον τρόπο (ζίγκ-ζαγκ κινήσεις) πετυχαίνεις το επιθυμητό αποτέλεσμα στα μάτια σου.

Πολλές φορές, βέβαια, πάνω στον υπερβάλλοντα ζήλο μας να καταφέρουμε να κάνουμε πιο σαγηνευτικό το βλέμμα μας, περνάμε μία- δύο στρώσεις με τη μαύρη μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες και καταλήγουμε να δείχνουμε πιο κουρασμένες από ποτέ. Όχι ότι δεν είμαστε, αλλά καταλαβαίνεις, δε θα θέλαμε να κάνουμε τα πράγματα χειρότερα.

Αρκετοί makeup artists, λοιπόν, καταλήγουν στο χρυσό συνδυασμό δύο μάσκαρα στο μακιγιάζ: Της κλασικής μαύρης αποκλειστικά για τις πάνω βλεφαρίδες και μίας καφέ για τις κάτω, προκειμένου να κάνουν το βλέμμα να δείχνει πιο φυσικό, φωτεινό και φυσικά ξεκούραστο.

Extra tip: Δώσε έμφαση περισσότερο στις βλεφαρίδες που βρίσκονται στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σου!

Περισσότερα στο https://www.ladylike.gr/articles/beauty/mascara/o-logos-poy-prepei-na-vazeis-kafe-maskara-stis-katw-vlefarides.5350347.html