Μέχρι στιγμής σίγουρα το έκανες με λανθασμένο τρόπο…

 

 

 

Ομολογούμε ότι και εμείς πέσαμε από τα σύννεφα όταν διαβάσαμε ότι υπάρχει σωστή ώρα της ημέρας για την εφαρμογή της κρέμας ματιών.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών, ίσως και όλες, εφαρμόζουν το προϊόν – αγαπημένο φίλο το βράδυ, λίγο πριν κοιμηθούν, με σκοπό να ξυπνήσουν το πρωί και να δουν ότι ένα μικρό θαύμα έχει συμβεί εξαφανίζοντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Αντιθέτως, όμως, κάθε πρωί, οι περισσότερες έρχονται αντιμέτωπες με πρησμένα μάτια, ερεθισμένη περιοχή και ένα διόλου κολακευτικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πρόσφατες έρευνες, η σωστή ώρα εφαρμογής της κρέμας ματιών δεν είναι το βράδυ (γκρέμισμα όλων όσων έχουμε χτίσει) αλλά οι πρωινές ώρες της ημέρας.

Συγκεκριμένα, το πρωί είναι η στιγμή που η ευαίσθητη περιοχή των ματιών έχει ανάγκη από έξτρα ενυδάτωση, μασάζ και περιποίηση, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας το πρόσωπό σου είναι σε θέση να απορροφήσει μεγαλύτερη ποσότητα προϊόντος και να το αξιοποιήσει πιο ενεργά.

Με την εφαρμογή της κρέμας ματιών το πρωί απομακρύνεται το οίδημα, αφού το ελαφρύ μασάζ βελτιστοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, τα μάτια σου δείχνουν πιο ανοιχτά και φωτεινά, ενώ παράλληλα, δημιουργείται η ιδανική βάση για το μακιγιάζ σου, αρκεί να περιμένεις περίπου 1-2 λεπτά προκειμένου να απορροφηθεί όλο το προϊόν.

 

Για ολόκληρο το άρθρο εδώ