Ποια χαρακτηριστικά τον κερδίζουν ανάλογα με το ζώδιό του;

 

Ποια είναι η ιδανική γυναίκα για έναν άντρα ανάλογα με το ζώδιό του; Το e-zwdia.gr μας «δίνει τα φώτα του». Για ρίξε μια ματιά:

ΚΡΙΟΣ

Μια γυναίκα δυναμική και σέξι. Ένα θηλυκό που ξέρει να παίζει δυνατό παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα. Θέλει να κυκλοφορεί μαζί της και να καμαρώνει σαν παγώνι. Να ζηλεύουν όλοι οι άλλοι άντρες που εκείνη απ’ όλους αυτούς επέλεξε εκείνον. Δίνει μεγάλη σημασία σε ορισμένα χαρακτηριστικά σημεία του γυναικείου σώματος. Θέλει τη γυναίκα του να την ποθεί, αλλά κι εκείνη να τον επιβεβαιώνει συνέχεια. Να τη θεωρεί άξια σύμμαχό του στα πεδία των κατακτήσεών του. Θέλει τη γυναίκα του αμαζόνα και πολεμίστρια, όχι μόνο στο κοινωνικό-επαγγελματικό πεδίο αλλά και στο κρεβάτι. Να τον ακολουθεί στα όνειρά του και να συμμετέχει ενεργά στις επιδιώξεις του.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μαμά, η ήρεμη δύναμη, η γυναίκα που θα είναι πάντα εκεί έτοιμη να του δώσει, χωρίς να έχει μεγάλες απαιτήσεις. Ταυτόχρονα, όμως, μια γυναίκα ανεξάρτητη και δυναμική που δε θα εξαρτάται από εκείνον σε ψυχολογικό και υλικό επίπεδο. Ο Ταύρος θέλει να ξέρει ότι το καράβι έχει καλό καπετάνιο στο τιμόνι, όσο εκείνος θα λείπει. Επειδή το θέμα της δουλειάς του έχει άμεση σχέση με το οικονομικό, κάτι που για εκείνον είναι η βασική του προτεραιότητα, θέλει να ξέρει πως στο σπίτι του εκείνος που μένει στο πόδι του και συνεχίζει το κουμάντο είναι της απολύτου εμπιστοσύνης. Μια υπέροχη μαγείρισσα, έναν άνθρωπο με γλυκούς και τρυφερούς τρόπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η υπεύθυνη επί των δημοσίων σχέσεων στα του οίκου τους. Μια έξυπνη γυναίκα που έχει χιούμορ θα του πάρει τα μυαλά. Δεν τον ενδιαφέρει τόσο πολύ το αν θα είναι καλή ή όχι νοικοκυρά, όσο το αν θα είναι δραστήρια και ακούραστη στο να τον ακολουθεί στα ταξίδια του, στις κοινωνικές του υποχρεώσεις και στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Μια γυναίκα διπλωμάτισσα και επικοινωνιακή. Ανοιχτή σε νέες προκλήσεις και περιπέτειες. Ανοιχτόμυαλη και προοδευτική, έτοιμη να μάθει νέα πράγματα και να πειραματιστεί μαζί του σε διάφορους τομείς της κοινής τους ζωής. Οπωσδήποτε να μην τον ζηλεύει και κυρίως να μην προσπαθήσει ποτέ να τον ακυρώσει σε οποιοδήποτε επίπεδο. Μια γυναίκα που ο λόγος της μπορεί να μαγέψει ένα ακροατήριο αλλά κυρίως εκείνον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος προτιμά την ελκυστική, τρυφερή, συναισθηματική, και ρομαντική γυναίκα.  Θέλει ένα ήσυχο κι απάνεμο λιμάνι που θα περιμένει πάντα εκείνον για να τον καλοδεχτεί και να τον ξεκουράσει. Τη γυναίκα που, όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα έχει πάντα την ανάγκη όπως κι εκείνος, να ζουν ακόμη ρομαντικές και τρυφερές στιγμές ο δυο τους. Που θα έχει το ταλέντο «με το τίποτα» να δημιουργεί ένα ζεστό σπιτικό σκηνικό, έναν χώρο που θα τους εκφράζει και θα τους χαλαρώνει. Το σπίτι του είναι η βάση του, η ρίζα του, αν εκεί τα πράγματα δεν πάνε καλά, τότε πουθενά δεν μπορεί να λειτουργήσει καλά ένας Καρκίνος.

ΛΕΩΝ

Την δική του… πυργοδέσποινα αναζητά ένας Λέοντας. Τη γυναίκα που θα την καμαρώνει εκείνος και όλοι οι άλλοι απλώς θα σκάνε απ’ το κακό τους. Επειδή ο ίδιος είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος, θέλει και από τη γυναίκα του ανάλογη συμπεριφορά. Θα χαρεί σαν μικρό παιδί κάθε φορά που θα τον σκεφτεί και θα του έχει κάνει κάποια έκπληξη. Θέλει να τον θαυμάζει και να του το δείχνει όσο περισσότερο γίνεται. Μη διανοηθεί ποτέ φυσικά να τον ακυρώσει ή να τον αμφισβητήσει γιατί δε θα το ξεχάσει ποτέ. Όποτε συμβαίνει κάτι στη δουλειά του και έχει ανάγκη να μιλήσει σε κάποιον, εκείνη θα σκεφτεί πρώτα και φυσικά περιμένει πως κι εκείνη θα είναι πάντα πρόθυμη να τον ακούσει, να τον παρηγορήσει, να τον επιβεβαιώσει και με τακτ, να τον συμβουλεύσει.

Για περισσότερα Ζώδια εδώ