Αυτά τα 3 κόλπα σε θα σώσουν!

Πόσες φορές σου έχει τύχει να απλώσεις ένα αντηλιακό επάνω σου και όχι μόνο να μην εξαφανίζεται αλλά να σε δείχνει και ανησυχητικά πιο λευκή από ότι ήσουν κατά τη διάρκεια του χειμώνα;

Για αρχή, μην κατηγορείς το εκάστοτε προϊόν, δεν φταίει αυτό.

Τι μπορείς να κάνεις όμως για να απαλλαχτείς από το αντιασθητικό αυτό λευκό εφέ;

#1

-Για αρχή, φρόντισε να εφαρμόσεις το αντηλιακό σου τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την έκθεση σου στον ήλιο. Με αυτή την τακτική, θα δώσεις την ευκαιρία στο αντηλιακό σου να απορροφηθεί πλήρως, εξαφανίζοντας οποιοδήποτε λευκό σημάδι, με αποτέλεσμα να έχεις ακόμα πιο σωστή αλλά και πλήρη κάλυψη και προστασία από τις ακτίνες του ήλιου.

#2

-Έπειτα, κάνε σωστή επάλειψη. Μην βάζεις αντηλιακό στο δέρμα σου και απλά περιμένεις να εξαφανιστεί ως δια μαγείας. Χάιδεψε με απαλές κινήσεις όλη την περιοχή την οποία θέλεις να προστατέψεις έως ότου δεις ότι αυτό έχει απορροφηθεί πλήρως.

#3

-Μην βάζεις υπερβολικές ποσότητες. Η σωστή δοσολογία είναι ένα μεγάλο αμύγδαλο για το πρόσωπο και ένα κουτάλι στης σούπας για το σώμα. Αν βάλεις περισσότερο, λογικό είναι να μείνει αρκετό στην επιφάνεια, το οποίο να σε κάνει να δείχνεις πιο λευκή.

-Αν το προϊόν που έχεις επιλέξει είναι αρκετά παχύρευστο, δοκίμασέ να το αναμείξεις με την ενυδατική σου κρέμα προκειμένου να απλωθεί πιο εύκολα.

Για ολόκληρο το άρθρο εδώ