Είναι δυνατό να αποφύγουμε κάθε αρνητικό συναίσθημα!

Μπορεί να ξύπνησες χωρίς την τέλεια διάθεση σήμερα και οι λόγοι να είναι πολλοί, εσύ ξέρεις καλύτερα. Μην ξεχνάς όμως πως βρισκόμαστε στα μέσα της εβδομάδας και σιγά σιγά οδεύουμε προς το Σαββατοκύριακο. Ακόμη και αν ο καιρός χάλασε, μπόρα είναι θα περάσει η διάθεση σου δεν πρέπει να αλλάζει. Αν νιώθεις πως θα σε καταβάλλει η αρνητική διάθεση και το άγχος, σου έχουμε κάποιες τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να αλλάξει η διάθεση σου.

Προετοίμασε και οργάνωσε τα γεύματα σου

Σύμφωνα με πολλές έρευνες το Τι θα φάμε είναι μια ερώτηση που προκαλεί αρκετό άγχος κυρίως όταν ο χρόνος σου είναι περιορισμένος. Και επειδή οι εξορμήσεις στην παραλία πληθαίνουν και θες να προσέχεις και την διατροφή σου και να μην τρως έξω οργάνωσε τα γεύματα σου για να μην έχεις να μαγειρεύεις καθημερινά.

Φτιάξε ένα τσαντάκι με τα απαραίτητα

Η διάθεση είναι ανεβασμένη και μπορεί να προκύψει οποιαδήποτε ιδέα μετά την δουλειά. Ετοίμασε ένα τσαντάκι με το αποσμητικό σου, ένα κονσίλερ, μάσκαρα και ένα κραγιόν έτσι ώστε να μπορείς να πας όπου θες χωρίς να αγχώνεσαι πως δεν έχεια αυτά που πρέπει. Βάλε και ένα αντισηπτικό μέσα γιατί πάντα χρειάζεται.

Οργάνωσε την τσάντα σου

Ένα πράγμα που πρέπει να κάνεις για να νιώσεις πως έχεις τον έλεγχο είναι να οργανώσεις την τσάντα σου, το πορτοφόλι και τα κλειδιά σου. Φτιάξε το πορτοφόλι σου τοποθετώντας τις κάρτες σου μαζί και οργανωμένες, καθάρισε προσεκτικά το πορτοφόλι σου από νομίσματα που δεν χρειάζεσαι αλλά και την τσάντα σου από τυχαία πράγματα που μπορεί να υπάρχουν όπως για παράδειγμα κάποια σημειώματα που δεν χρειάζεσαι πια.

Κανόνισε ραντεβού με φίλους σου

Βρες την ευκαιρία να κανονίσεις μια συνάντηση για φίλους σου, ακόμη κι’αν δεν έχεις χρόνο τις καθημερινές οργάνωσε το για το Σαββατοκύριακο για να έχεις κάτι να ανυπομονείς.

Για ολόκληρο το άρθρο εδώ