Μια νέα μελέτη αποκάλυψε ότι τα μωρά που γεννήθηκαν τον Ιανουάριο είναι πιο πιθανό να γίνουν πλούσιοι και διάσημοι άνθρωποι. Γνωρίζατε ότι το υψηλότερο ποσοστό οδοντιάτρων γεννιούνται το Δεκέμβριο; Και ένας ασυνήθιστος αριθμός μουσικών γεννιέται το Φεβρουάριο;

Ναι, μία και μόνο ημερομηνία γέννησης και συγκεκριμένα ο μήνας που γεννήθηκε το μωρό σας θα μπορούσε να υπαγορεύσει τα πάντα: Από τη μελλοντική σταδιοδρομία του μέχρι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους, ακόμη και τις προοπτικές υγείας του.

Στην πραγματικότητα, οι ερευνητές του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Κολούμπια εξέτασαν τα αρχεία για τον απίστευτο αριθμό του 1,75 εκατομμυρίου ασθενών που γεννήθηκαν μεταξύ του 1900 και του 2000 και βρήκαν ανθρώπους, οι οποίοι γεννήθηκαν συγκεκριμένους μήνες και οι οποίοι διέτρεχαν μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσήσουν από άλλους!

Τα μωρά που γεννήθηκαν τον Ιούνιο, τον Αύγουστο, τον Ιανουάριο και το Δεκέμβριο δεν είχαν υψηλότερο ή χαμηλότερο κίνδυνο, ενώ εκείνα που γεννήθηκαν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο συνδέονταν με αυξημένο κίνδυνο ασθένειας.

Επιπλέον, οι μήνες του έτους συνδέονται με συγκεκριμένες αστρολογικές ενδείξεις, καθεμιά από τις οποίες συνδέεται με τα δικά τους μοναδικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας. Αν το μωρό σας γεννήθηκε μεταξύ 21 Μαρτίου και 19 Απριλίου κάτω από το σημάδι του Κριού, μπορεί να ανιχνεύσετε μια ανεξάρτητη φλογερή φύση. Ενώ τα μωρά που γεννιούνται μεταξύ 21 Μαΐου και 21 Ιουνίου κάτω από το σημάδι των Διδύμων, μπορεί να σας εντυπωσιάσουν με το ανήσυχο πνεύμα τους.

Διαβάστε, λοιπόν, τι σημαίνει ο κάθε μήνας γέννησης για το παιδί ή το μελλοντικό παιδί σας και πάρτε τα μέτρα σας!

Ιανουάριος

Το ζώδιο του μωρού σας είναι Αιγόκερως (20 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου) ή Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου). Μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Sciences, η οποία εξέτασε δείγμα 100 διασημοτήτων συμπεριλαμβανομένων ηθοποιών, τραγουδιστών και αθλητών, διαπίστωσε ότι ο μεγαλύτερος αριθμός Α-listers βρίσκεται σε αυτόν το ζωδιακό αστερισμό.

Εκτός από την πιθανότητα να είναι πλούσιο και διάσημο, το παιδί σας θα είναι γενναιόδωρο, ευγενικό και καλός κριτής χαρακτήρων. Αφού αποκτήσει μια γνώμη για κάποιον δεν πρόκειται να την αλλάξει, οπότε προετοιμαστείτε για ένα πεισματάρικο παιδί!

Φεβρουάριος

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι το Φεβρουάριο γεννιούνται πολλά παιδιά, τα οποία συνήθως γίνονται καλλιτέχνες ή αστυνομικοί. Αρκετά αντιφατικές οι σταδιοδρομίες που ακολουθούν θα λέγαμε.

Το ζώδιό του είναι Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου) ή Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Με φαντασία και ευαισθησίες, το μικρό σας θα είναι συμπαθές προς τους άλλους, αλλά μπορεί να είναι αρκετά μυστικοπαθές όσον αφορά τα συναισθήματά του, γι ‘αυτό ίσως χρειαστεί λίγη πειθώ για να μπορέσει να ανοιχτεί περισσότερο.

Μάρτιος

Ο μήνας αυτός έχει τις περισσότερες γεννήσεις της άνοιξης. Τα μωρά που γεννιούνται το Μάρτιο γίνονται δημιουργικοί και ταλαντούχοι άνθρωποι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η τραγουδίστρια Mariah Carey, η οποία γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου.

Επιπλέον, οι περισσότεροι αθλητές που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 ήταν γεννημένοι τους πρώτους 3 μήνες του έτους.

Το ζώδιό του είναι Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) ή Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)! Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για πολύ ενεργητικά και περιπετειώδη πλάσματα, που όμως μπορεί να γίνουν ηγέτες κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Απρίλιος

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας κατά τον οποίο γεννιούνται μελλοντικοί Διευθύνοντες Σύμβουλοι και Διευθυντές εταιρειών, οπότε αν βλέπετε ότι ο μικρός σας έχει ηγετικές ικανότητες, τώρα κατανοείτε τον λόγο. Είναι άτομα που εμπιστεύονται και δημιουργούν πολύ εύκολα φιλίες.

Το ζώδιό τους είναι Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου) ή Ταύρος (21 Απριλίου – 21 Μαΐου)!

Οι Ταύροι αρρωσταίνουν σχετικά εύκολα, είναι αξιόπιστα και αγαπητά παιδιά, ενώ είναι πολύ αποφασισμένοι, και αν τους προσβάλλετε, δε θα το ξεχάσουν ποτέ.

Μάιος

Συγγνώμη σε όλους τους μπαμπάδες που ονειρεύονταν να παρακολουθήσουν το μικρό τους να μετατρέπεται σε αθλητικό ήρωα, καθώς τα μωρά που γεννιούνται το Μάιο έχουν τις λιγότερες πιθανότητες να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Βέβαια, για όλα υπάρχουν εξαιρέσεις. Ο David Beckham γεννήθηκε στις 2 Μαΐου και φαίνεται να αψήφησε αυτές τις πιθανότητες!

Τα μαγιάτικα μωρά αγαπούν να φέρνουν εις πέρας τις υποχρεώσεις τους.  Από την τακτοποίηση της αίθουσας όπου παίζουν μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών τους για το σχολείο να είστε σίγουρη ότι δε θα χρειαστεί να τους πείτε κάτι δύο φορές.

Το ζώδιό τους  είναι Ταύρος (21 Απριλίου – 21 Μαΐου) ή Δίδυμος (22 Μαΐου – 20 Ιουνίου)!

Τα Διδυμάκια έχουν πολύ καλή επικοινωνία με τους συνανθρώπους του, είναι φωτεινά παιδιά και μπορούν να προσαρμοστούν σε πολλές καταστάσεις.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ