Κριός

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για αισθηματικά ζητήματα, ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται με το παρελθόν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως πιθανόν να έχεις μία ευχάριστη εξέλιξη σχετικά με κάποιο παλιό σου έρωτα. Μία τυχαία συνάντηση στο φιλικό σου περιβάλλον ή ακόμα και η κουβέντα με κάποιους φίλους σου σχετικά με αυτό μπορεί να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως τον θέλεις ξανά στη ζωή σου. Σε περίπτωση που συνειδητοποιήσεις κάτι τέτοιο η ημέρα σε ευνοεί να το καταφέρεις! Πέρα από παλιούς συντρόφους ενδέχεται να κάνουν και την εμφάνισή τους, παλιοί συνεργάτες και παλιοί γνώριμοι γενικότερα!

Ταύρος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για οτιδήποτε σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο τα φέρνει σε προτεραιότητα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Ζυγό υποδηλώνει πως μπορεί να έρθει στο προσκήνιο ένα εργασιακό ζήτημα του παρελθόντος το οποίο θα σε ευνοήσει. Είναι πιθανόν η εμπειρία που έχεις αποκομίσει από αυτό να σου φανεί χρήσιμη σε μία επαγγελματική συνέντευξη που θα περάσεις ή σε ένα ζήτημα που έχει προκύψει στην τωρινή σου εργασία. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις μία αναδρομή στα «μαθήματα» του παρελθόντος καθώς θα σε βοηθήσουν.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επιδιώξεις μία εκδρομή έστω και σε ένα κοντινό προορισμό! Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο κάνε έστω μία βόλτα σε κάποιους συγγενείς σου ή σε ένα αγαπημένο πρόσωπο που δεν βλέπεις συχνά! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να περάσεις καλά αρκεί να ξεφύγεις λίγο από το πρόγραμμα της καθημερινότητας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως είτε τυχαία είτε εσκεμμένα θα έχεις συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος. Αν αυτές οι συναντήσεις είναι εσκεμμένες, να ξέρεις πως η ήμερα είναι με το μέρος σου και με τα σχέδιά σου!

Καρκίνος

Οι αισθηματικές και οικονομικές σου ανάγκες θα βρίσκονται μπροστά σήμερα, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα φέρει στο προσκήνιο όλα όσα νιώθεις πως δεν έχεις και θα σου δημιουργήσει αναστάτωση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό μπορεί να φέρει ευχάριστα νέα σχετικά με ένα επαγγελματικό ζήτημα που είχες ασχοληθεί μαζί του το προηγούμενο διάστημα. Είναι πιθανόν να έχεις μία θετική απάντηση από μία συνέντευξη που είχες πάει ή να πάρεις τα εύσημα για κάτι που είχες φέρει εις πέρας στη δουλειά. Μαζί με αυτά δεν αποκλείεται να πάρεις και κάποιο μπόνους αναδρομικά!

Λέων

Σήμερα θα μπεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις τις σχέσεις με τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος όπως είναι οι συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό θα επαναφέρει στο προσκήνιο ζητήματα των σχέσεων σου, τα οποία είχαν παραμείνει άλυτα. Μη φοβηθείς να ασχοληθείς μαζί τους καθώς οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές για να τα επιλύσεις και μάλιστα προς όφελός σου! Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του και ένας παλιός έρωτας ζητώντας μία δεύτερη ευκαιρία, όμως σε αυτό καλό θα ήταν να μην βιαστείς να αποφασίσεις!

Παρθένος

Σήμερα είναι πιθανό να έχεις αρκετές υποχρεώσεις της καθημερινότητας οι οποίες θα σε αναγκάσουν να λειτουργήσεις βάσει συγκεκριμένου προγράμματος και χρονοδιαγράμματος όμως εσύ τα πας καλά με αυτά! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό, υποδηλώνει πως είναι πιθανό να πάρεις πίσω κάποια χρήματα που σου οφείλουν από την εργασία σου. Σε γενικότερο πλαίσιο η ημέρα μπορεί να φέρει χρήματα τα οποία είτε είχες δανείσει είτε σου χρωστούν για αυτό -αν υφίσταται αυτό το σενάριο- κάνε μία «κρούση» καθώς μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα!

Για περισσότερα εδώ