Εύκολα και πρακτικά tips για να δείχνεις λαμπερή την επόμενη μέρα από το ξενύχτι.

 

Ξενύχτησες και φαίνεται. Πέρασες καλά και τίποτα δεν θέλεις να χαλάσει την όμορφη διάθεσή σου την επόμενη μέρα, πόσο μάλλον οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια σου. Γι’ αυτό τον λόγο σου έχουμε 4 μικρές μα πρακτικές συμβουλές για να δειχνεις υπέρλαμπρη, ακόμη κι αν γύρισες τα ξημερώματα δίνοντας δικαιώματα…

# Μαύρος Κύκλος Alert

Εκτός από το foundation και το concealer, που απλά θα καλύψουν τους μαύρους κύκλους χωρίς να τους μειώσουν καθόλου, δοκίμασε το trick με τα σακουλάκια τσαγιού. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βράσεις δύο φακαλέκια τσάι και αφού κρυώσουν (μπορείς να τα βάλεις στο μεταξύ στο ψυγείο για να κρυώσουν πιο πολύ) να τα τοποθετήσεις πάνω στα μάτια σου για περίπου 10-20 λεπτά. Κούραση, κύκλοι και ταλαιπωρία θα γίνουν παρελθόν.

# Λαμπερή επιδερμίδα στο λεπτό

Ακολούθησε το tip της Kate Moss. Γέμισε μία λεκάνη γεμάτη παγωμένο νερό και παγάκια και απλά βύθισε το πρόσωπό σου για μερικά δευτερόλεπτα. Επανάλαβε τουλάχιστον 5-6 φορές. Για να δώσεις extra φρεσκάδα στο πρόσωπό σου πέρασε ένα παγάκι σε όλη την επιδερμίδα, δίνοντας έμφαση στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος και η επιδερμίδα φαίνεται πιο υγιής.

# Βάλε μάσκα

Μην υποτιμάς τη δύναμη της μάσκας προσώπου. Φτιάξε καφέ, κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ και κάνε μία μάσκα για θρέψη και αναζωογόνηση. Θα δεις αμέσως τη διαφορά.

Για περισσότερα εδώ