Δεν χρειάζεται ούτε χρόνο, ούτε κόπο!

Αν μόλις έχεις επιστρέψει από τις διακοπές και νιώθεις πως η επιδερμίδα σου δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλεις να κάνεις το καλύτερο δυνατό για να την επαναφέρεις, τότε εμείς είμαστε εδώ. Δεν χρειάζεται ούτε πολύς κόπος, ούτε χρόνος, ούτε ακριβά προϊόντα για να δώσεις στην επιδερμίδα σου την λάμψη που χρειάζεται.

Ορίστε, λοιπόν, 5 πολύ εύκολοι τρόποι για να βελτιώσεις την όψη της επιδερμίδας σου μετά το καλοκαίρι

Πιες πολύ νερό

Μπορεί να το έχεις ακούσει πολλές φορές – και ίσως να σε έχει κουράσει κιόλας – αλλά η αλήθεια είναι πως το νερό βοηθάει πολύ στο να απελευθερώσεις τοξίνες από το σώμα και το πρόσωπό σου. Αν καταφέρνεις να πίνεις 8-10 ποτήρια την ημέρα θα ήταν ιδανικό.

Ζεστό – κρύο

Όταν πλένεις το πρόσωπό σου, καλό είναι να εναλλάσσεις ζεστό και κρύο νερό. Στην αρχή πλύνε το πρόσωπό σου με κρύο νερό έτσι ώστε να ανοίξουν οι πόροι και να εισχωρήσει σωστά το καθαριστικό σου. Μετά, αφού ολοκληρώσεις, καλό είναι να ξεπλύνεις με κρύο νερό έτσι ώστε να κλείσουν οι πόροι.

Καλό ντεμακιγιάζ

Ίσως είναι περιττό να μιλάμε για ένα τόσο σημαντικό βήμα σαν μέρος της διαδικασίας επαναφοράς της επιδερμίδας, αλλά είναι τόσο σημαντικό που για εμάς δεν είναι κόπος να σου υπενθυμίζουμε ότι το καλό ντεμακιγιάζ κάθε βράδυ είναι απαραίτητο για να λάμπει πάντα η επιδερμίδα και να νιώθει απαλλαγμένη και καθαρή από όλα τα περιττά.

 

Για ολόκληρο το άρθρο εδώ