Δε χρειάζεται να τα ακολουθήσουμε, αλλά έχει ενδιαφέρον να γνωρίζουμε πόσο διαφορετικά σκεφτόμαστε…

Μπορεί η ολοκληρωμένη εμφάνιση να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην πρώτη εικόνα που θα σχηματίσει ένας άντρας όταν σε δει, όμως οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά.

Ένα χαλαρό χτένισμα

Απόφυγε οτιδήποτε στημένο ή επιτηδευμένο που μαρτυρά ότι έχεις πασχίσει για να πετύχεις. Άλλωστε, οι τάσεις της μόδας επιτάσσουν να είσαι χαλαρή και μη στυλιζαρισμένη ακολουθώντας την τάση του natural look. Παράλληλα, μείνε μακριά από λακ με χρυσόσκονη ή υπερμεγέθη αξεσουάρ, που τραβάνε την προσοχή.

Τα περιποιημένα άκρα

Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, ένα μεγάλο ποσοστό αντρών δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα άκρα, κοιτώντας τα, μάλιστα, από τα πρώτα κιόλας ραντεβού. Ένα περιποιημένο μανικιούρ ξέρει να μαγνητίζει τα βλέμματα ενώ το ίδιο ισχύει και με τα άκρα των ποδιών, ακόμα κι αν αυτά είναι πιο εύκολο να καμουφλάρεις.


Το φυσικό look

Έντονα κραγιόν, υπερβολικό foundation, ψεύτικες βλεφαρίδες και ροδοκόκκινα μάγουλα συνήθως απωθούν τους άντρες, οι οποίοι, πρέπει να σκεφτείς ότι, μεταξύ άλλων, δεν έχουν ιδέα από τάσεις στον χώρο της ομορφιάς και δεν πρόκειται να εκτιμήσουν ποτέ ότι είσαι ένα stylish και ενημερωμένο κορίτσι. Επέλεξε να δώσεις έμφαση στην επιδερμίδα σου εφαρμόζοντας την σωστή βάση ενώ ολοκλήρωσε με λίγες στρώσεις μασκάρα και ρουζ, που θα τονίσουν τα μάτια και τα ζυγωματικά σου αντίστοιχα.

Για ολόκληρο το άρθρο εδώ