Ήξερες, για παράδειγμα, ότι τα παγάκια από χαμομήλι θα μειώσουν τις σακούλες κάτω από τα μάτια;

 

Η beauty guru μοιράζεται μαζί μας μερικά περίεργα μυστικά ομορφιάς που, όμως, «πιάνουν». Τι να κάνεις για τις «σακούλες» κάτω από τα μάτια και πώς να κάνεις εναλλακτικό μασάζ στα πόδια σου; Ιδού!

Παγάκια από χαμομήλι

Καταβρόχθισες αλμυρά σνακς πριν τον ύπνο και το πρόσωπο σου είναι πρησμένο; μπορείς να έχεις πάντα στην κατάψυξη παγάκια από ρόφημα τσαγιού ή χαμομηλιού. Βάλε τα σε μία πετσέτα και ακούμπησε τα για λίγο κάτω από τα μάτια σου. Οι σακούλες θα εξαφανιστούν!

Κάνε μασάζ στα πόδια σου με ένα μπαλάκι του τένις

Αυτό θα ξεκουράσει τα πέλματα σου που ταλαιπωρούνται από τα παπούτσια και θα βελτιώσει τη στάση του σώματος σου. Στάσου πάνω σε ένα χαλί με ένα μπαλάκι του τένις κάτω από το πέλμα σου. Ρίξε ελαφρά το βάρος σου πάνω στο μπαλάκι. Άνοιξε και κλείσε το πόδι σου πάνω στο μπαλάκι ανοίγοντας και σφίγγοντας τα δάχτυλα του ποδιού. Κάνε το 5 φορές σε κάθε περιοχή και συνέχισε μέχρι να κάνεις όλες τις περιοχές του κάθε ποδιού.

Μην ξεχνάς τις βιταμίνες σου

Υπάρχουν αρκετά συμπληρώματα που θα βοηθήσουν την όψη της επιδερμίδας σου. Προτίμησε αυτά που περιέχουν αντιοξειδωτικές βιταμίνες κατά των ρυτίδων όπως Α, C, E και Β12.

Φόρα μια μάσκα ύπνου

Το πιο πιθανό είναι να μπαίνει λίγο φως στο δωμάτιό σου είτε από κάποιο παράθυρο είτε από το φως στο διάδρομο. Το φως αυτό εμποδίζει τον βαθύ ύπνο που χρειάζεσαι καθημερινά για να ξεκουραστείς. Βάλε μια μάσκα ύπνου και θα είσαι πιο φρέσκια κάθε μέρα.

Για ολόκληρο το άρθρο εδώ