Η καλή μέρα από την ρουτίνα ομορφιάς φαίνεται!

Aν έχεις επιστρέψει από τις διακοπές σου και η διάθεση σου είναι λίγο πεσμένη,  αν η επάνοδος σου στο γραφείο ήταν λίγο δύσκολη, μην ανησυχείς δεν είσαι μόνη σου.

Για αρχή, να σου πούμε πως συμπάσχουμε μαζί σου, και στη συνέχεια άσε μας να σου προτείνουμε μερικά έξυπνα μυστικά που καλό είναι να ακολουθείς τις πρωινές ώρες και εφόσον έχεις ξυπνήσει, γιατί δεν έχει ειπωθεί τυχαία το γνωμικό «Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται».

Με λίγα λόγια, σε προτρέπουμε να υιοθετήσεις κάποιες απλές κινήσεις που θα βοηθήσουν τον οργανισμό αλλά και το πρόσωπό σου να «ξυπνήσουν» ενώ εσύ θα δείχνεις λαμπερή και όμορφη και θα αδράξεις την μέρα έτσι όπως πρέπει!

7 συνήθειες που πρέπει να βάλεις στην πρωινή ρουτίνα ομορφιάς σου

Να τρως πρωτεΐνη για πρωινό

Πολλές έρευνες έχουν αποδείξει πως το να τρως πρωτεΐνη το πρωί θα σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερες επιλογές, να αποφασίσεις σωστά τι τροφές θα φας κατά την διάρκεια της ημέρας και να μην κάνεις ατασθαλίες. Οι καλύτερες επιλογές θα ήταν το αυγό ή το γιαούρτι.

Μην ξεχνάς το αντηλιακό σου

Το αντηλιακό σου δεν πρέπει να το ξεχνάς ποτέ. Ακόμη και τις πιο μουντές μέρες που ο ήλιος δεν κάνει την εμφάνιση του εσύ πρέπει να προστατεύεις το πρόσωπό σου από την κρυφή μεν αλλά εξίσου επικίνδυση υπεριώδη ακτινοβολία. Φρόντισε να το εφαρμόζεις κάτω από το foundation σου ως το τελευταίο βήμα στην skincare ρουτίνα σου και μέσα στην ημέρα το ανανεώνεις κάθε λίγες ώρες με διάφορα spray ή πούδρες με αντηλιακό δείκτη.

Αντιοξειδωτικό σέρουμ

Το συγκεκριμένο προϊόν δεν πρέπει να λείπει από την ρουτίνα ομορφιάς σου αφού μπορεί να μην δεις αμέσως την διαφορά αλλά σίγουρα θα την δεις όσο περνάνε οι ημέρες. Με το αντιοξειδωτικό σέρουμ θα προστατεύσεις το πρόσωπο σου από ρυτίδες και τις ενοχλητικές γραμμές που εμφανίζονται καθώς μεγαλώνουμε ενώ παράλληλα η επιδερμίδα θα είναι απαλλαγμένη από περιττά στοιχεία που δεν την βοηθούν να αναδειχθεί.

Προσπάθησε να κάνεις το πρωί γυμναστική

Αν γυμνάζεσαι καλό είναι να προτιμήσεις να το κάνεις πρωί αφού αυτό θα σου δώσει ένα boost ενέργειας για όλη την υπόλοιπη ημέρα. Αν δεν γυμνάζεσαι καλό είναι να βρεις αυτό το είδος γυμναστικής που θα σε κάνει να νιώθεις χαρούμενη και χωρίς δεύτερη σκέψη να το εντάξεις στην καθημερινότητά σου.

Για ολόκληρο το άρθρο εδώ.