ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Question Τι είναι το Edom Luxury Creams;
AnswerΤο Edom Luxury Creams είναι ο συνεργάτης/εισαγωγέας της Edom Cosmetics στην Ελλάδα με σκοπό την αποκλειστική προώθηση και πώληση προϊόντων προερχόμενα από την Νέκρα Θάλασσα.
Question Μπορώ να παραγγείλω μέσω τηλεφώνου;
AnswerΦυσικά! Μπορείτε να καλέσετε στο 210 251 8009 (Δευτέρα – Παρασκευή 9.00-17.00)
Question Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;
AnswerΜπορείτε να μας καλέσετε στην Εξυπηρέτηση Πελατών Ε-shop στο 2102518009 (Δευτέρα – Παρασκευή 9.00-17.00) ή να μας στείλετε email στο lstimportike@gmail.com

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ

Question Πότε δικαιούμαι δωρεάν μεταφορικά;
AnswerΔωρεάν μεταφορικά δικαιούστε όταν το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 50€.
Question Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου και πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά;
AnswerΤο κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 3€. Για αγορές άνω των 50€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Θα παραλάβετε την παραγγελία σας σε 2-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που λάβαμε την παραγγελία σας.

Οι παραπάνω αναφερόμενοι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να τροποποιούνται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή απρόβλεπτων συνθηκών (π.χ πανελλαδική απεργία εργαζομένων στις μεταφορές κοκ).

Question Με τι τρόπους μπορώ να πληρώσω;
AnswerΟι επιλογές πληρωμής που έχετε είναι:

– Τραπεζικές κάρτες: Οι αποδεκτές πιστωτικές κάρτες είναι οι εξής: Visa, MasterCard. Αυτές οι κάρτες θα πρέπει να έχουν εκδοθεί από ένα τραπεζικό οργανισμό με έδρα την Ευρωπαϊκή Ένωση.

– Αντικαταβολή: Καταβάλετε το ακριβές ποσό της παραγγελίας και των εξόδων αποστολής αυτής στον εκπρόσωπο της Υπηρεσίας Ταχυμεταφορών, κατά την παράδοση της παραγγελίας.  Προϋπόθεση της παράδοσης της παραγγελίας αποτελεί η προηγούμενη εξόφληση του κόστους αυτής και τυχόν εξόδων αποστολής.

-Τραπεζική κατάθεση

Question Μπορώ να παραγγείλω από το E-Shop και να παραλάβω την παραγγελία μου από κάποιο φυσικό κατάστημα;
AnswerΜάλιστα, από την φυσική διεύθυνση του καταστήματος μας Τομπάζη 8 , Νέα Ιώνια , 14 232 .
Question Αποστέλλετε στο εξωτερικό;
AnswerΑποστέλλουμε μόνο εντός Ελλάδος.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Question Μπορώ να αλλάξω προϊόν/προϊόντα από την παραγγελία μου;
AnswerΓια να αλλάξετε όλα ή ορισμένα από τα προϊόντα της παραγγελίας σας πρέπει να συμπληρώσετε το έντυπο που υπάρχει μέσα στην παραγγελία σας και να μας το αποστείλετε (με την εταιρεία ACS  (+30) 210-8190000 δηλώνοντας ότι πρόκειται για επιστροφή στο e-shop) μαζί με τα προϊόντα που θα θέλατε να αλλάξετε, ή απλά να επισκεφθείτε το κατάστημά μας με την απόδειξή σας και να τα αλλάξετε εκεί. Έχετε προθεσμία 14 (δεκατεσσάρων) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου και τα νέα προϊόντα που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας αυτών που αλλάζετε. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν στην LST Imports εντός της ανωτέρω προθεσμίας των 14 ημερών σε τέλεια/άριστη κατάσταση που να επιτρέπει την επαναπώλησή τους (στην αρχική τους κλειστή ή σφραγισμένη συσκευασία, με αξεσουάρ, οδηγίες, κλπ) και υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή δεν έχουν ανοιχθεί ή δεν έχουν αλλοιωθεί με οποιοδήποτε τρόπο.
Question Σε περίπτωση αλλαγής ή επιστροφής, ποιος επιβαρύνεται τα έξοδα επιστροφής;
AnswerΤα μεταφορικά έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή μη συμμόρφωσης των παραδοθέντων προϊόντων σε συνάρτηση με την παραγγελία (σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν τη LST Imports).
Question Μπορώ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων;
AnswerΦυσικά! Πρέπει να συμπληρώσετε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε μέσα στο κουτί της παραγγελίας σας και να μας αποστείλετε τα προϊόντα στην αρχική τους συσκευασία. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν στην LST Import IKE  εντός της ανωτέρω προθεσμίας των 14 ημερών σε τέλεια/άριστη κατάσταση που να επιτρέπει την επαναπώλησης τους (στην αρχική τους κλειστή ή σφραγισμένη συσκευασία, με αξεσουάρ, οδηγίες, κλπ) και υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή δεν έχουν ανοιχθεί ή δεν έχουν αλλοιωθεί με οποιοδήποτε τρόπο. Η αποζημίωση είναι ίση με το κόστος των επιστρεφόμενων προϊόντων και θα καταβληθεί ακολούθως του τρόπου πληρωμής της παραγγελίας των προϊόντων, εφόσον η επιστροφή λάβει χώρα εντός της προθεσμίας των 14 ημερών.