ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ερώτηση Τι είναι το Edom Luxury Creams;
ΑπάντησηΤο Edom Luxury Creams είναι ο συνεργάτης/εισαγωγέας της Edom Cosmetics στην Ελλάδα με σκοπό την αποκλειστική προώθηση και πώληση προϊόντων προερχόμενα από την Νέκρα Θάλασσα.
Ερώτηση Μπορώ να παραγγείλω μέσω τηλεφώνου;
ΑπάντησηΦυσικά! Μπορείτε να καλέσετε στο 210 251 8009 (Δευτέρα – Παρασκευή 9.00-17.00)
Ερώτηση Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;
ΑπάντησηΜπορείτε να μας καλέσετε στην Εξυπηρέτηση Πελατών Ε-shop στο 2102518009 (Δευτέρα – Παρασκευή 9.00-17.00) ή να μας στείλετε email στο lstimportike@gmail.com

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ

Ερώτηση Πότε δικαιούμαι δωρεάν μεταφορικά;
ΑπάντησηΔωρεάν μεταφορικά δικαιούστε όταν το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 50€.
Ερώτηση Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου και πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά;
ΑπάντησηΤο κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 3€. Για αγορές άνω των 50€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Θα παραλάβετε την παραγγελία σας σε 2-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που λάβαμε την παραγγελία σας.

Οι παραπάνω αναφερόμενοι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να τροποποιούνται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή απρόβλεπτων συνθηκών (π.χ πανελλαδική απεργία εργαζομένων στις μεταφορές κοκ).

Ερώτηση Με τι τρόπους μπορώ να πληρώσω;
ΑπάντησηΟι επιλογές πληρωμής που έχετε είναι:

– Τραπεζικές κάρτες: Οι αποδεκτές πιστωτικές κάρτες είναι οι εξής: Visa, MasterCard. Αυτές οι κάρτες θα πρέπει να έχουν εκδοθεί από ένα τραπεζικό οργανισμό με έδρα την Ευρωπαϊκή Ένωση.

– Αντικαταβολή: Καταβάλετε το ακριβές ποσό της παραγγελίας και των εξόδων αποστολής αυτής στον εκπρόσωπο της Υπηρεσίας Ταχυμεταφορών, κατά την παράδοση της παραγγελίας.  Προϋπόθεση της παράδοσης της παραγγελίας αποτελεί η προηγούμενη εξόφληση του κόστους αυτής και τυχόν εξόδων αποστολής.

-Τραπεζική κατάθεση

Ερώτηση Μπορώ να παραγγείλω από το E-Shop και να παραλάβω την παραγγελία μου από κάποιο φυσικό κατάστημα;
ΑπάντησηΜάλιστα, από την φυσική διεύθυνση του καταστήματος μας Τομπάζη 8 , Νέα Ιώνια , 14 232 .
Ερώτηση Αποστέλλετε στο εξωτερικό;
ΑπάντησηΑποστέλλουμε μόνο εντός Ελλάδος.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ερώτηση Μπορώ να αλλάξω προϊόν/προϊόντα από την παραγγελία μου;
ΑπάντησηΓια να αλλάξετε όλα ή ορισμένα από τα προϊόντα της παραγγελίας σας πρέπει να συμπληρώσετε το έντυπο που υπάρχει μέσα στην παραγγελία σας και να μας το αποστείλετε (με την εταιρεία ACS  (+30) 210-8190000 δηλώνοντας ότι πρόκειται για επιστροφή στο e-shop) μαζί με τα προϊόντα που θα θέλατε να αλλάξετε, ή απλά να επισκεφθείτε το κατάστημά μας με την απόδειξή σας και να τα αλλάξετε εκεί. Έχετε προθεσμία 14 (δεκατεσσάρων) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου και τα νέα προϊόντα που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας αυτών που αλλάζετε. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν στην LST Imports εντός της ανωτέρω προθεσμίας των 14 ημερών σε τέλεια/άριστη κατάσταση που να επιτρέπει την επαναπώλησή τους (στην αρχική τους κλειστή ή σφραγισμένη συσκευασία, με αξεσουάρ, οδηγίες, κλπ) και υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή δεν έχουν ανοιχθεί ή δεν έχουν αλλοιωθεί με οποιοδήποτε τρόπο.
Ερώτηση Σε περίπτωση αλλαγής ή επιστροφής, ποιος επιβαρύνεται τα έξοδα επιστροφής;
ΑπάντησηΤα μεταφορικά έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή μη συμμόρφωσης των παραδοθέντων προϊόντων σε συνάρτηση με την παραγγελία (σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν τη LST Imports).
Ερώτηση Μπορώ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων;
ΑπάντησηΦυσικά! Πρέπει να συμπληρώσετε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε μέσα στο κουτί της παραγγελίας σας και να μας αποστείλετε τα προϊόντα στην αρχική τους συσκευασία. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν στην LST Import IKE  εντός της ανωτέρω προθεσμίας των 14 ημερών σε τέλεια/άριστη κατάσταση που να επιτρέπει την επαναπώλησης τους (στην αρχική τους κλειστή ή σφραγισμένη συσκευασία, με αξεσουάρ, οδηγίες, κλπ) και υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή δεν έχουν ανοιχθεί ή δεν έχουν αλλοιωθεί με οποιοδήποτε τρόπο. Η αποζημίωση είναι ίση με το κόστος των επιστρεφόμενων προϊόντων και θα καταβληθεί ακολούθως του τρόπου πληρωμής της παραγγελίας των προϊόντων, εφόσον η επιστροφή λάβει χώρα εντός της προθεσμίας των 14 ημερών.